Kids' Zone

Jugar o aprendre?

 

Kids' Zone és el planeta on els aspectes lúdics i educatius conviuen. En aquest espai trobareu activitats que faran que els nens i nenes aprenguin i consolidin aspectes treballats a classe. A jugar, som-hi!

 

 

Read me a Story by Kids&Us

Descobreix els jocs que t’hem preparat a la pàgina web de la nostra línia editorial!

5 - 7 anys
Weather

Quin temps fa avui? L’Oliver ens explica a través d’aquesta activitat si té fred o calor. Amb aquest joc aprendràs els fenòmens meteorològics i consolidaràs el vocabulari i les expressions relacionades amb el temps. El joc està indicat per a nens de 5 a 7 anys.

4 - 6 anys
OLIVER IS ILL

L’Oliver està malalt. Què ha de fer si té mal de cap? Pot jugar a futbol? Escolta què diu i ajuda’l a trobar la solució. Amb aquesta activitat aprendràs com expressar malestar i benestar físic, i les possibles solucions.

3 - 5 anys
FARM GAME

On viuen els animals de la granja? Quants n’hi ha, a cada casa? Amb aquest joc aprendràs els noms d’alguns animals, el lloc on viuen a la granja i a comptar fins a 5. El joc s’adreça a nens de 3 a 5 anys.

 

3 - 6 anys
DRESS EMMA UP

Quina roba porta l’Emma? Escolta-la i vesteix-la segons la descripció. Amb aquesta activitat aprendràs a dir què portes i de quin color són les peces de roba. El joc s’adreça a nens de 3 a 6 anys.

 

4 - 6 anys
BATH

L’Emma s’ha embrutat i s’ha de banyar. Però necessita que l’ajudis! Escolta-la i arrossega-la fins al que demana. Amb aquesta activitat repassaràs i consolidaràs les accions relacionades amb l’hora de banyar-se i les parts del cos. El joc s’adreça a nens de 4 a 6 anys.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació , i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu . Si continues navegant entendrem que acceptes la nostra Política de cookies